website laten maken
Contact opnemen
Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Ik beantwoord je mail zo spoedig mogelijk.

Met Lighthouse test en op verschillende manieren de efficiëntie en snelheid van websites.

Lontra gaat voor de 100%.

Goed Bezig !!

Sinds de opening van ff Swanjéé onderhoud ik de website van dit ffantastische restaurant in de Bossche binnenstad. Fijn dat ik als Lontraweb deze taak mag voortzetten! Het was tijd voor een kleine restyling van deze site met leuke nieuwe foto's.

Bekijk het resultaat op ffswanjee.nl.

Als charity-project heeft Lontra een mooie website gemaakt voor de RPL-aids foundation in Oeganda. Ze doen daar fantastisch werk door voorlichting te geven om verdere besmettingen te voorkomen, zieken te laten behandelen en nog veel meer. Fijn om op deze manier vanaf hier een bijdrage te kunnen leveren aan dit grote probleem.

Kijk op RPLaidsfoundation.org voor het resultaat.

nieuw site Rancho Bravo

Voor het beste Argentijnse Grillrestaurant van den Bosch - Rancho Bravo - heeft Lontraweb een geheel nieuwe website ontwikkeld.

Een mooie en overzichtelijke menukaart met subnavigatie, een eenvoudig contact- en reserveerformulier en links naar de sociale media.

Bekijk het resultaat op ranchobravo.nl.

Bij een eigen bedrijf hoort een website. Hierdoor kom je professioneler over bij instanties en cliënten. Via de website krijgen (toekomstige) cliënten een goed beeld van jou en kunnen ze jouw aanbod van zorg rustig bestuderen. NU voor € 350.00 ex. B.T.W. Hiervoor heb je een compleet ingerichte persoonlijke website voor jouw bedrijf. Inclusief 1e jaar gratis webhosting en domeinnaam (daarna €35.00 per jaar). Je kunt domeinnaam en hosting natuurlijk ook zelf regelen. Lontra houdt niet van "verborgen" kosten.

Start vandaag

met een nieuwe site

Contact
  • Sint Geertruikerkhof

    's-Hertogenbosch,
    Noord-Brabant
    Nederland
Contact
  • 0657998601
  • info@lontraweb.com
website laten maken